måndag 19 april 2010

Jättemycket ursäkta...

...Gunnel, för att jag stavade ditt namn fel häromdagen.
Lika mycket förlåt till mig själv, för att jag inte lät mig gympa med Gunnel på lunchen. Fysisk aktivitet idag? Upp å ner för trapporna på jobb, rask men kort promenad i Ängelholm.

Bilen-parkeringsautomaten-bilen-banken-pizzerian-bilen, förmodligen träningsvärk i morgon!

Pizzerian bjöd på en klassiker, kebabsallad, nice! I morgon skall jag sporta iklädd min fina HIF-tröja... Då blir det HIF-MFF på Olympia. Middag på stan, promenad uppför långvinkelsbacken till matchen å sen tillbaka, go, go, go...

Tjillevipp!

4 kommentarer:

  1. Jag gillar din filosofi skarpt - att träningen är osynligt inbakad i de dagliga uppgifterna - att den alltid funnits där och att det bara gäller att uppmärksamma vad muklerna utför under en dag. Jag känner mig därför superhurtig när jag tänker tillbaka på hur jag lyfte min matlåda ut ur bilen och bar den heeeela vägen till huset och 4 våningar upp (via trappan) och ända bort till kylskåpet. Där jag BOCKADE mig framåt och ställde in den i kylen. Jösses kors, träningsvärk i magen är att vänta!

    SvaraRadera
  2. Va kul att du uppskattar min filofosi...

    Själv är jag i en form av initialfas där jag inte riktigt vågar mig på avancerad träning likt att bocka mig ner.

    Jag är glad för DIN skull att du är så väl tränad att, du kan/vågar bocka dig. Var det nedersta hyllan, eller du mjukstartade med översta facket i dörren?

    Så att e...

    SvaraRadera
  3. Skulle vilja påstå att det var i mitten av det lilla (på golvet placerade) kylskåpet.

    SvaraRadera